Praktijk Hart en Ziel, Chinese Geneeswijzen en levens beschouwingEen brug slaan tussen Oosterse- en Westerse Geneeswijzen. Jij als mens staat centraal en samen kijken we naar jouw balans. Jouw Zijn is jouw gezondheid. Jouw weg, jouw tijd.
 

Cosmetische acupunctuur (gezichtsacupunctuur)  

Ontdek de natuurlijke schoonheid van jouw gezicht. Op een natuurlijke wijze naar jouw gezicht kijken en behandelen zonder chemische producten. Het aanraken van psychische processen die jouw gezicht maken zoals het nu is. Of puur ter ontspanning gezichtsacupunctuur en massage. Het kan allebei, maar soms kan het fijn zijn om inzicht te krijgen in processen en daardoor beweging vanuit een liefdevollen benadering. 

Emoties hebben een sterke uitwerking op het gezicht. Bitterheid, verdriet, angst, spijt wat al lang aanwezig is laat zich zien in jouw gezicht. Door je gezicht te behandelen met acupunctuur worden vanzelf processen aangeraakt in jouw lichaam. Het maakt het Hart open en toegankelijk. Herstel kan plaats vinden waardoor er een natuurlijke verandering plaats vindt. Tijdens de acupunctuur wordt uitgebreid de tijd genomen om samen met jou te kijken hoe jij naar je gezicht kijkt en waarom iets (een rimpel, hangende oogleden, afzakkende mondhoeken) een probleem voor jou is en waarom je er iets aan wil doen. Om een goed resultaat te bereiken is het belangrijk om dan ook met jouw proces verder te gaan en hierbij bied ik begeleiding/coaching aan.

Het is goed om 6, 8 of 10 behandelingen achter elkaar te laten opvolgen voor een zichtbare verandering. En bij 10 tot 14 behandelingen zal het resultaat het beste zijn. Hou er wel rekening mee dat je er een gezonde leefwijze op na houdt. Stress, roken en alcohol gebruik laten hun sporen na in het gezicht. Het is dan ook wijs om na de gezichtsbehandeling om de zoveel tijd een onderhoudsbehandeling af te spreken en gezonde leefgewoonte na te leven.

Voordelen van de Cosmetische Acupunctuur:

  • Bevordert de energie in het gezicht
  • Beter doorbloeding
  • verbeterd het spierweefsel in het gezicht
  • verhoogt de collageen productie
  • vermindert rimpels
  • vermindert wallen onder de ogen
  • balanceert hormonen bijvoorbeeld bij acné, couperose of droge huid
  • vermindert ouderdomsvlekken en maakt littekens zachter
  • opent het hart waardoor ogen stralen en het gezicht spreekt.

Cosmetische acupunctuur is niet altijd zonder risico. Heel soms kan het zijn dat er een vaatje geraakt wordt, wat een blauwe plek tot gevolg kan hebben. Dit verdwijnt na enkele dagen. De behandeling kan gevoelig zijn. Natuurlijk ga ik uiterst secuur te werk, gebruik ik speciale gezichts naaldjes en wordt alles in rust gedaan.

Een zachte gezichtsmassage als afsluiting maakt de behandeling compleet.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram