Praktijk Hart en Ziel, Chinese Geneeswijzen en levens beschouwingEen brug slaan tussen Oosterse- en Westerse Geneeswijzen. Jij als mens staat centraal en samen kijken we naar jouw balans. Jouw Zijn is jouw gezondheid. Jouw weg, jouw tijd.
 

Gezichtsdiagnose

Je gezicht is een open boek. Tenminste dat zegt men. En inderdaad wat verteld het gezicht veel.

Je ogen laten je Hart zien. Sprankelende ogen, verdrietig, melancholisch..je ogen laten het zien. Als de sprankel weg is of ogen staan heel dof dan is er iets aan de hand. Rimpels die er spontaan zijn ontstaan na bijvoorbeeld een intens verdrietige gebeurtenis, haar wat plotsklaps grijs is geworden alles hangt met elkaar samen. 

Maar de contouren van je gezicht, stand van je oren, voorhoofd, neus en mond vertellen ook heel veel. Samen met de gezichtsacupunctuur kan je zo veel van je gezicht leren.De gezichtsdiagnose kan binnen de acupunctuur al heel veel vertellen aan de therapeut. Maar ook aan jou.

Ben je daar benieuwd naar, dan is dat ook mogelijk. De diagnose is vaak in combinatie met een behandeling, maar dat hoeft natuurlijk niet. Inzicht kan heel doeltreffend zijn voor jou. Jouw gezicht is de spiegel van de Ziel. Jouw Ziel en die mag er zijn.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram